onsdag 20. oktober 2010

Hva er din slektsrelaterte favorittblogg?

Selv om jeg ikke alltid er så flink til å bruke bloggen min som du kanskje ser av den sporadiske bloggingen er jeg allikevel mye innom og leser andres blogger. Det er mange som blogger om interessante ting som man kan lese seg helt bort i.
En av mine store favoritter er og blir bloggen til Viggo med det fine navnet Tid & rom. Han klarer alltid å fengsle meg med en evne til å beskrive ting på en så fantastisk måte at hodet mitt blir fylt av bilder og historier fra både ny og gammel tid.

En annen favoritt er bloggen til DIS-Norges leder. Torill tar ikke bare opp slektsrelaterte ting men har også noen innlegg der hun tar opp ting hun interesserer seg for utenom slektsforskingen.

Jeg kan sitte her i det uendelige å beskrive alle mine gode bloggsider, men istedenfor skal jeg lage en god topp 5 liste som du kan klikke deg videre på. Jeg oppfordrer samtidig alle andre til å gjøre det samme, så kan vi se hvilke blogger dine favorittbloggere leser og kanskje kommer du over noen skattesider som du ikke visste at fantes.

Topp 5:
Viggo - http://tidogrom.blogspot.com/
Torill - http://www.disnorge.no/cms/lederblogg/lederblogg
Laila - http://lailanc.blogspot.com/
Per-Olav - http://slektsbloggen.blogspot.com/
Liv - http://livofs.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Si gjerne ifra hvis du har kommentarer/synspunkter eller kan hjelpe til med noe!